Kje & Kdaj

Ljubljana od 14. Septembra 2016 

Cube Fitness Center, Ulica Prvoborcev 25 

Popoldnanski termini
Ponedeljek          20.30 – 21.30     Tae Bo®
Torek             19.30 – 20.30           TNZ
Sreda                   20.30 – 21.30    Tae Bo®
Četrtek          19.30 – 20.30          TNZ
Nedelja         19.30 – 20.30          TNZ
 

 

Ljubljana
Ljubljana

Vrtec Zdrav sem (Zvezdica), Rakovniška ulica 5

Popoldnanski termini
Sreda                      19.00 – 20.00              TNZ
Četrtek                   18.00 – 19.00              TNZ
Nedelja                  18.00 – 19.00              TNZ

 

 

TAE BO® EXTREME

Tae Bo® Extreme vadba je visoko intenzivna Tae Bo® vadba namenjena SAMO za izkušene, ‘hard-core’ fitnes navdušence! To je EXTREME vadba za celotno telo, kjer boste vsi v kapljah potu že po 10 minutah. Doživeli boste intenzivno fitnes tehniko, hitre kombinacije in eksplozivne gibe, kar bo test vaše kardiovaskularne vzdržljivosti kot še nikoli prej! Tae Bo ® Extreme, ne samo da poveča število porabljenih kalorij med vadbo,  lahko tudi upočasni proces staranja – ohranja mladost od znotraj navzven! Občutili boste ‘the burn’, močno boste zadihani in zagotovo vam ne bo dolgčas! Pri vadbi se včasih uporabljajo tudi steperji in različni pripomočki ob hitrem bitu odlične glasbe, ki vas dodatno motivira.

TAE BO® BOOTY/ LOWER-BODY

Tae Bo® Booty je Tae Bo® Fitness Posebnost  namenjen povečanju razvoja in moči mišic v spodnjem delu telesa. Ta vadba vam bo pomagala v življenju pri enostavnejšem in učinkovitejšem izvajanju vsakodnevnih gibov. Tae Bo® Booty vadba vam bo vidno izoblikovala, okrepila in učvrstila: TREBUŠNE misice, ZADNJIČNE mišice, boke in STEGNA. Ob vsem tem boste hkrati povečali svojo vzdržljivost, izostrili svojo tehniko in okrepili ravnotežje. Pri vadbi se lahko včasih uporabljajo steperji. Vadba poteka tudi na tleh, in sicer 20min ali več.

TAE BO® CORE

Tae Bo® Core je Tae Bo® Fitness Posebnost je namenjen povečanju razvoja in moči osrednjih mišic v telesu. Je visoko intenzivna, dinamična vadba, ki oblikuje vaše telo, okrepi jedro (TREBUŠNE in HRBTNE mišice), pokuri maščobe in poveča vašo splošno kondicijo. Ta vadba vam bo pomagala izboljšati izvajanje vsakodnevnih gibov, ki bodo postali enostavnejši in učinkovitejši. Tae Bo® Core je usmerjena v krepitev vseh mišic, ki prispevajo k jedru stabilnosti, fleksibilnosti, gibanju in moči skozi zabavno, spodbudno in navdušujočo vadbo za celotno telo. Tae Bo® Core je bil zasnovan za intenzivno in zahtevno vadbo z visokim nivojem kurjenja kalorij.

Leave a reply

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>