Kaj je TaeBo® ?

TaeBo®  je revolucionarna skupinska vadba za celotno telo, ki pomaga milijonom ljudjem po celem svetu, da pridobijo dobro kondicijo in se odlicno pocutijo! Je edinstven program, ki združuje najboljše iz razlicnih športnih disciplin in uci posameznika kako komunicirati s svojim telesom.

Beseda ‘tae’ pomeni ‘noga oz. stopalo’ v korejščini, ker veliko gibov uporablja spodnji del telesa. ‘Bo’ je skrajšano za ‘boks’. Vsaka črka ima pomen in v njih  so zajete vrednote, ki jih TaeBo® zahteva in razvija:

T–Totally Commit to whatever you do……Popolna zavezanost

A–Awareness to yourself and the world around you…..Zavedanje samega sebe in okolice

E–Excellent, the truest goal in anything you do (at your OWN level, not someone else’s)……Odličnost, največji cilj pri vsem kar delamo (na svojem nivoju in ne od nekoga drugega)

B–Body– body as a force of total change…..Telo kot moč za popolno spremembo

O–Obedience– to your will and your true desire to change…..Poslušnost in iskrenost do sebe in želje po spremembi

TaeBo® je kombinacija:

  • samozavedanja & kontrole borilnih veščin,
  • fokusa & moči boksa ter
  • veličine & ritma plesa.

 

Uči, da ‘biti v kondiciji’ ne pomeni samo v fizičnem smislu, ampak tudi v duhovnem;  spreminjanje od znotraj navzven.

Tae Bo® Extreme

 

Tae Bo® Extreme vadba je visoko intenzivna Tae Bo® vadba namenjena SAMO za izkušene, ‘hard-core’ fitnes navdušence! To je EXTREME vadba za celotno telo, kjer boste vsi v kapljah potu že po 10 minutah. Doživeli boste intenzivno fitnes tehniko, hitre kombinacije in eksplozivne gibe, kar bo test vaše kardiovaskularne vzdržljivosti kot še nikoli prej! Tae Bo ® Extreme, ne samo da poveča število porabljenih kalorij med vadbo,  lahko tudi upočasni proces staranja – ohranja mladost od znotraj navzven! Občutili boste ‘the burn’, močno boste zadihani in zagotovo vam ne bo dolgčas! Pri vadbi se včasih uporabljajo tudi steperji in različni pripomočki ob hitrem bitu odlične glasbe, ki vas dodatno motivira.

 

 

Tae Bo® Booty

 

Tae Bo® Booty je Tae Bo® Fitness Posebnost  namenjen povečanju razvoja in moči mišic v spodnjem delu telesa. Ta vadba vam bo pomagala v življenju pri enostavnejšem in učinkovitejšem izvajanju vsakodnevnih gibov. Tae Bo® Booty vadba vam bo vidno izoblikovala, okrepila in učvrstila: TREBUŠNE misice, ZADNJIČNE mišice, boke in STEGNA. Ob vsem tem boste hkrati povečali svojo vzdržljivost, izostrili svojo tehniko in okrepili ravnotežje. Pri vadbi se lahko včasih uporabljajo steperji. Vadba poteka tudi na tleh, in sicer 20min ali več.

 

Tae Bo® Core

 

Tae Bo® Core je Tae Bo® Fitness Posebnost je namenjen povečanju razvoja in moči osrednjih mišic v telesu. Je visoko intenzivna, dinamična vadba, ki oblikuje vaše telo, okrepi jedro (TREBUŠNE in HRBTNE mišice), pokuri maščobe in poveča vašo splošno kondicijo. Ta vadba vam bo pomagala izboljšati izvajanje vsakodnevnih gibov, ki bodo postali enostavnejši in učinkovitejši. Tae Bo® Core je usmerjena v krepitev vseh mišic, ki prispevajo k jedru stabilnosti, fleksibilnosti, gibanju in moči skozi zabavno, spodbudno in navdušujočo vadbo za celotno telo.

Tae Bo® Core je bil zasnovan za intenzivno in zahtevno vadbo z visokim nivojem kurjenja kalorij.

Leave a reply

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>