Billy Blanks

Billy Blanks

Billy Blanks, izumitelj Tae-Bo® vadbe, je pri 14ih letih začel trenirati borilne veščine. Nosilec črnega pasu VII. Dan, ima največ borilnih rekordov v dolgi zgodovini športa. Bil je 7-kratni svetovni  prvak v Karateju, prvi Amateur Athletic unije Champ leta 1975, leta 1984 boksarski prvak Massachusetts Golden Gloves, in 3-kratni Državni prvak Golden Gloves Champion of Champions. Bil je kapetan ZDA Karate Teama in osvojil več kot 30 zlatih medalj v mednarodni konkurenci. Bil je številka 1 ali 2 nazivni polni stik karate borec v Združenih državah,  skoraj celih sedem let. Leta 1982 so Billy-ja Blanks počastili z rekrutiranjem v Karate Hall of Fame.

Malo ​​ljudi je pokazalo takšno moč – v poslu , v življenju in v sposobnosti za motiviranje drugih – kot Billy Blanks . Od svojega prvega TaeBo fitnes programa izdanega  v letu 1998  do več kot 8 milijonov vadb takrat še na video posnetkih, sedaj DVD-jih ter motivacijskih CD-jih , kompletih in TaeBo dodatkih . Je številka ena v prodaji fitnes programa v Ameriki.

Billy se je rodil v 15 članski družini v  mestu Erie , Penn . , in utrpel neodkrito disleksijo in težavo v njegovimi kolčnimi sklepi , zaradi česar ga je bilo opaziti kot nerodnega fantka. Ampak pri starosti 11 let , ga je navdihnil trening borilnih veščin , kar je obudilo strast v njem. Motiviran in discipliniran , je Billy Blanks prišel do sedme stopnje črnega pasu v Tae Kwon Do , kot tudi do črnih pasov pri petih drugih borilnih veščinah. Postal je sedemkratni svetovni prvak v karateju in kapetan karate ekipe ZDA , osvojil 36 zlatih medalj v mednarodni konkurenci , in si prislužil mesto v Karate Hall of Fame v letu 1982.

Več o Billy Blanks in o Tae-Bo® vadbi na www.taebo.com.

Billy Blanks v Sloveniji, l.2011

  Billy3        Billy4p         Billy1

Billy Blanks

Leave a reply

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>