TINA June Hrovat

V našo deželo jo Tae Bo® Fitness vadbo pripeljala izjemna športnica, Tina June Hrovat ( 1975-2010 ), ki je s svojo sončno osebnostjo in strokovnostjo hitro osnovala uspešne in zagnane Tae-Bo skupine v različnih vadbenih centrih v slovenski prestolnici.
Tina je pustila pečat na vsakem koraku in pri vsaki osebi. Prav zaradi njenega čudovitega spirita, ki ne bo nikoli zbledel, ne more pravi TaeBo-jevec mimo nje. Tini v spomin smo ustanovili Fun2Fit, kjer smo  povezani vsi inštruktorji, aktivni udeleženci in občudovalci TaeBo vadbe v Sloveniji in izven.

Vsekakor brez nje pristne Tae Bo® Fitness vadbe v Sloveniji ne bi bilo.

Športnica po duši že od malih nog, saj je najraje od vseh stvari plesala, smučala, plavala in še kaj… ter malo kasneje uživala v košarki, prostem plezanju, aerobiki in končno našla največjo ljubezen v gorskem kolesarjenju (disciplina: spust, ena izmed najnevarnejših športnih disciplin na splošno ). Bila je prepričana, da je to njena življenjska pot, a ji je poškodba preprečila nadaljne tekmovanje, saj si je izpahnila ramo, natrgala vezi, zlomila nos in imela pretres možganov. To je Tini spremenilo življenje.

Leta 1998 je po naključju naletela na TAE BO® Fitness… se po dolgem času zopet prepotila in pošteno natrenirala ter nehote dobila odgovore na svoja vprašanja. Billy Blanks in njegova filozofija sta se popolnoma ujemali z njeno: šele, ko duša, srce in telo delujejo v popolni harmoniji in razumevanju – takrat občutimo radost in zadovoljstvo, ki nista minljiva, ampak večna…

In tako je spoznala svojo prihodnost :) Kmalu je postala TAE BO® Fitness instruktor v Sloveniji! Več kot desetletje je širila ljubezen do vadbe.

Njen pozitiven odnos do življenja in gibanja ter žareč nasmeh in karizmatična energija sta ji pomagali, da je lahko Tae-Bo družino razširila tudi na drugo stran Atlantika in ljubitelje športa v Sloveniji navdušila za to skupinsko vadbo. V ZDA, kjer se je izobraževala in si nabirala strokovne izkušnje na področju tega športa, je dobila priložnost tesno sodelovati z izumiteljem Tae-Bo vadbenega programa, Billyjem Blanksom, in njegovo hčerko, izjemno uspešno športnico, Shellie Blanks Cimarosti. Kmalu se je med Tino, Billy in Shellie razvilo iskreno prijateljstvo, katerega sad so kasneje postali Tae-Bo teami v Sloveniji.

Tina Kick Tina na odru Tina v branju 

Leave a reply

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>