Team TaeBo® Slovenia

Team Tae Bo® Slovenija prestavljajo trenerji iz Slovenije, ki so certificirani Tae Bo® Fitness inštruktorji ter letno obnavljajo svoje znanje in certifikat. Res je že vadba Tae Bo® sama po sebi nekaj posebnega, z našimi trenerji pa je vsekakor pika na i.  Če boste dali priložnost in jih spoznali boste vsekakor opazili srčnost, dobro voljo, nasmeh, strokovnost, profesionalnost, odprtost in mnogo več.

Poleg energičnih treningov Tae Bo® Fitness bomo z letošnjim letom 2014 organizirali tudi:
( povezave spodaj vas preusmerijo na več informacij in registracijo )

 

Basic Certification Camp
V največjo čast, ki je doletela Slovenijo kot prvo državo v Evropi, nam je letošnja enkratna pridobitev, in sicer možnost se certificirati v Sloveniji. Špela Lukač je bila povabljena na Elite Tae Bo® Konferenco, kjer je s trdim delom in ogromno švicanja pridobila status Senior Elite Tae Bo® trainer, kar je največji možen dosežek na omenjenem campu. S tem je sedaj mnogim “olajšana” pot do certificiranja, saj je bilo to do sedaj mogoče samo v ZDA pri Grand Master Billyju Blanks in Master Shellie Blanks Cimarosti. Vse zainetersirane v in izven Slovenije vabimo, da spremljate našo stran in  www.taebo.com/tae-bo-certification, kjer bodo objavljeni Campi in kjer se lahko registrirate oziroma prijavite. Če je to vaše prvo certificiranje vas prosimo, da izberete Basic Certification Camp.

Ultimate Experience
Poleg vsega tega bomo za VSE ( navdušence in trenerje ), ki želite nadgraditi svoje znanje in iti na višji nivo, organizirali Ultimate Experiance.  Tae Bo® Fitness Ultimate Experience je štiri ure dinamičnega, praktičnega, navdihujočega usposabljanja Tae Bo® Fitness vadbe. Doživeli in izkusili boste 4 različne treninge, ki so različni v vsakem Ultimate Experience, ki jih osebno izbere in gosti Elite trener.   Doživetje daje udeležencem notranji pogled in razumevanje, zakaj Tae Bo® Fitness je več kot 20let najboljša vadba za celotno telo! Najboljši del tega programa je, da ne obstajajo predpogoji. Tae Bo® Fitness Ultimate Experience je kot nalašč za vsakogar, ki želi izboljšati svoje zdravje in dobro počutje z izkušnjami v življenju! Spremljajte datume in se prijavite preko  www.taebo.com/ultimate-experience.

Technique Training
Pozor Certified Tae Bo® Fitnes Inštruktorji – to je čas, da vlagate v sebe! Biti odličen inštruktor potrebno več kot le opraviti certificiranje. To zahteva osebno vadbo gibov s pravilno tehniko, kot tudi sposobnost učiti druge, kako jih izvesti z natančnostjo in točnostjo. VSI trenutno certificirani inštruktorji imate zdaj možnost za usposabljanje za “ZAPRTIMI VRATI” in poglobiti svoje znanje tehnike v nadzorovanem okolju. Razmislite o tem; da ste “the BEST OF THE BEST”, potrebujete trening, predanost in zavezanost! Najboljši način za pridobitev vsega tega je, da sodelujete v 8-urnem certificiranju pod budnim očesom visoko usposobljene Elite inštruktorice, medtem ko brusite svojo tehniko!
OPOZORILO: morate biti certificiranih v tisti vadbi Tae Bo® Fitness, za katero se boste odločili UDELEŽITI! Prijave se lahko na  www.taebo.com/tae-bo-certification.

Vse dogodke, ki jih bomo organizirali, bomo objavljali vsaj mesec dni pred dogodkom na naši spletni strani!

10437427_10204223936104887_2884677412692827730_n

 

Leave a reply

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>