Certification Camp

Postanite certificirani Tae BoⓇ inštruktor!

Basic Certification Camp – BCC
Največjo čast, ki je doletela Slovenijo kot prvo državo v Evropi, je edinstvena pridobitev, in sicer možnost se postati certificiran trener v Sloveniji. Špela Lukač je bila povabljena na Elite Tae Bo® Konferenco, kjer je s trdim delom in ogromno švicanja pridobila status Senior Elite Tae Bo® trainer, kar je največji možen dosežek na omenjenem campu. S tem je sedaj mnogim “olajšana” pot do certificiranja, saj je bilo to do sedaj mogoče samo v ZDA pri Grand Master Billyju Blanks in Master Shellie Blanks Cimarosti.

Vse zainetersirane v in izven Slovenije vabimo, da spremljate našo stran in  www.taebo.com/tae-bo-certification, kjer bodo objavljeni Campi in kjer se lahko registrirate oziroma prijavite. Če je to vaše prvo certificiranje vas prosimo, da izberete Basic Certification Camp.

TAE BO® ADVANCE SLO CERTIFICATION CAMP, MARCH 2015
www.taebo.com/tae-bo-certification/tae-bo-advanced-march-2015-certification-slovenia/

TAE BO® BASIC SLO CERTIFICATION CAMP, MAY 2015
www.taebo.com/tae-bo-certification/tae-bo-basic-certification-may-2015-ljubljana-slovenia/

Vabimo na Tae Bo® Basic Certification Camp v , 9. maja 2015 in Tae Bo® Advance Certification Camp, 28.marca 2015 v Ljubljani ( Cube Fitness Center ), ki ga bo vodila Sr.Elite Tae Bo® Instructor Špela Lukač.

Poleg učenja pravilne Tae BoⓇ tehnike boste v osmih urah osvojili tudi kako se soočiti in obvladovati zavedanja samega sebe in samozavesti s pomočjo tega unikatnega programa.

Postanite svoj učitelj in vodja tako, da svoje fizične sposobnosti dvignete na višjo raven. Naredite razliko, resnično spremembo. Navdihnite druge, da spremenijo svoje telo, kot tudi svoje življenje!

Tudi če želite le osebni “izziv” in se ne želite certificirati, se lahko pridružite preko Basic Challange-a. Tae Bo® Challenge je namenjen udeležencem, ki želijo doživeti izkušnjo certificiranja brez obveznosti.
——————————————-

Uporabite promocijsko kodo “SLO140″ in izkoristite 10% popust !!!
In ne čakajte predolgo, cena Early Bird je samo do 2 meseca pred datumom BCC. 

Leave a reply

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>