Slovenija

Tae Bo® Trenerji
V veliko čast, ki je doletela Slovenijo kot prvo državo v Evropi, nam je letošnja enkratna pridobitev, in sicer možnost se certificirati v Sloveniji. Špela Lukač je bila povabljena na Elite Tae Bo® Konferenco, julij 2014, kjer je s trdim delom in ogromno švicanja pridobila status Senior Elite Tae Bo® trainer, kar je največji možen dosežek na omenjenem campu. S tem je sedaj mnogim “olajšana” pot do certificiranja, saj je bilo to do sedaj mogoče samo v ZDA pri Grand Master Billyju Blanks in Master Shellie Blanks Cimarosti. Vse zainetersirane v in izven Slovenije vabimo, da spremljate našo stran www.fun2fit.com in www.taebo.com/tae-bo-certification, kjer bodo objavljeni datumi.

ŠPELA Lukač, Ljubljana

Špela pozna in trenira Tae Bo® vadbo več kot 15let. Leta 2010 se je certificirala pri Master Shellie Blanks Cimarosti in tako postala trener Tae Bo® Fitness vadbe. Vsako leto obnavlja Tae Bo® znanje in certifikat v ZDA pri izumitelju Tae Bo vadbe – Grandmasterju Billyju Blanks.

Zaradi njene predanosti je bila julija 2014 povabljena na Elite Tae Bo® konferenco v Los Angeles, kamor so bili povabljeni le najboljši trenerji. Kot edina predstavnica iz Evrope je s svojo vztrajnostjo, trdim delom, ter mnogo potu in “muskelfibra” dosegla prestižni nivo Tae Bo® Senior Elite. Poleg velikega osebnega dosežka, ji to omogoča, da kot edina v Sloveniji in Evropi certificira nove inštruktorje ter nam ponudi Tae Bo® »specialites« za katere je certificirana: Tae Bo® Extreme,Tae Bo®Booty/Lower body, Tae Bo® Core, Tae Bo® Low-impact, Tae Bo® Kickboxing in Tae Bo® Bands.

 Špela&Billy    Tina&ŠpelaShellie&Špela
20140720_114927 (2)      Gigi&Špela
       Johnson&Špela         Hiro&Špela
               Billy&Špela1         Alex&Špela1
                            G&M&Š          Billy&Špela          

MATEJ Zidar, Ljubljana

Matej se je spoznal in ‘zasvojil’ s Tae Bo® vadbo leta 2010. Vsako leto je postajal bolj navdušen nad izzivom vadbe. Leta 2014 se je certificiral v ZDA pri masterju Billy Blanks in od takrat naprej deli svoje znanje. Njegova odlična energičnost in motivacijska nepopustljivost je vsekakor njegova prepoznavnost.

Billy&Matej  Matej&Billy&Shellie 1794648_10152177500084361_1882816950_n (2)
               matej_2014           Billy&Matej1

LUCIJA Teršek, Celje

Tae Bo® ji je sprva predstavljal izziv, nato učinkovit način izgube odvečne maščobe. Lucija se je z vadbo spoznala tri leta nazaj, certificirala leta 2012 pri masterju Billy Blanks, sedaj pa uživa, ko z drugimi deli Tae Bo® izkušnjo.

lucija_2014     lucija     lucija$billy

 

 

Leave a reply

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>