Slovenija

Tae Bo® Trenerji
V veliko čast, ki je doletela Slovenijo kot prvo državo v Evropi, nam je letošnja enkratna pridobitev, in sicer možnost se certificirati v Sloveniji. Špela Lukač je bila povabljena na Elite Tae Bo® Konferenco, julij 2014, kjer je s trdim delom in ogromno švicanja pridobila status Senior Elite Tae Bo® trainer, kar je največji možen dosežek na omenjenem campu. S tem je sedaj mnogim “olajšana” pot do certificiranja, saj je bilo to do sedaj mogoče samo v ZDA pri Grand Master Billyju Blanks in Master Shellie Blanks Cimarosti. Vse zainetersirane v in izven Slovenije vabimo, da spremljate našo stran www.fun2fit.com in www.taebo.com/tae-bo-certification, kjer bodo objavljeni datumi.

ŠPELA Lukač, Ljubljana

Špela pozna in trenira Tae Bo® vadbo več kot 15let. Leta 2010 se je certificirala pri Master Shellie Blanks Cimarosti in tako postala trener Tae Bo® Fitness vadbe. Vsako leto obnavlja Tae Bo® znanje in certifikat v ZDA pri izumitelju Tae Bo vadbe – Grandmasterju Billyju Blanks.

Zaradi njene predanosti je bila julija 2014 povabljena na Elite Tae Bo® konferenco v Los Angeles, kamor so bili povabljeni le najboljši trenerji. Kot edina predstavnica iz Evrope je s svojo vztrajnostjo, trdim delom, ter mnogo potu in “muskelfibra” dosegla prestižni nivo Tae Bo® Senior Elite. Poleg velikega osebnega dosežka, ji to omogoča, da kot edina v Sloveniji in Evropi certificira nove inštruktorje ter nam ponudi Tae Bo® »specialites« za katere je certificirana: Tae Bo® Extreme,Tae Bo®Booty/Lower body, Tae Bo® Core, Tae Bo® Low-impact, Tae Bo® Kickboxing in Tae Bo® Bands.

 Špela&Billy    Tina&ŠpelaShellie&Špela
20140720_114927 (2)      Gigi&Špela
       Johnson&Špela         Hiro&Špela
               Billy&Špela1         Alex&Špela1
                            G&M&Š          Billy&Špela          

MATEJ Zidar, Ljubljana

Matej se je spoznal in ‘zasvojil’ s Tae Bo® vadbo leta 2010. Vsako leto je postajal bolj navdušen nad izzivom vadbe. Leta 2014 se je certificiral v ZDA pri masterju Billy Blanks in od takrat naprej deli svoje znanje. Njegova odlična energičnost in motivacijska nepopustljivost je vsekakor njegova prepoznavnost.

Billy&Matej  Matej&Billy&Shellie 1794648_10152177500084361_1882816950_n (2)
               matej_2014           Billy&Matej1

LUCIJA Teršek, Celje

Tae Bo® ji je sprva predstavljal izziv, nato učinkovit način izgube odvečne maščobe. Lucija se je z vadbo spoznala tri leta nazaj, certificirala leta 2012 pri masterju Billy Blanks, sedaj pa uživa, ko z drugimi deli Tae Bo® izkušnjo.

lucija_2014     lucija     lucija$billy

 

SANJA Cvitič, Ljubljana

Sanja se je v Tae Bo® fitness vadbo zaljubila v začetku leta 2013, od takrat pa ji vsak trening predstavlja novo izkušnjo in nov izziv. Kot Tae Bo® inštruktorica želi svoje pozitivne izkušnje in sporočila, ki jih prinaša Tae Bo, deliti tudi z drugimi.

Sanja TaeBo      Sanja in Billy           Sanja S

Sanja Team            Kick Sanja (2) 

BOJANA Rojc, Ljubljana

Bojana se je prvič spoznala s Tae Bo® Fitness preko videokaset že v poznih 90´ih. Po večletnem premoru, se je ponovno pridružila Tae Bo® kot skupinski vadbi v telovadnici v začetku leta 2013 in od takrat redno trenira. S Tae Bo® si je izboljšala tonus mišic, si oblikuje telo in topi odvečno maščobo. Super je občutek po vadbi, ki jo razbremeni vsakodnevnega stresnega tempa in napolni z energijo.
Kot Tae Bo® entuziast se je v maju 2015 v Ljubljani certificirala pri Senior Elit Tae Bo® trenerki Špeli Lukač za vodenje Tae Bo® Fitness vadbe. Svoje navdušenje, znanje, energičnost in izzive te vadbe ter odličen občutek po njej želi deliti tudi z drugimi in jim naslikati nasmeh na obraz, kot ga tudi sama odlično ‘nosi’.

BojanaTaeBo_Rounds2014   BojanaBilly_FitVienna2014       BojanaTaeBo_forTina2014

Skupna_FitVienna2014       BojanaBilly_FitVienna2015

 

ALEKSANDRA Avbelj, Ljubljana

Aleksandra se je v Tae Bo® fitness vadbi prvič preizkusila leta 2013. Vadba jo je preprosto navdušila. Pozitivna energija, elementi borilnih veščin, povezanosti med člani, boljše počutje in izpopolnjevanje sebe skozi treninge so bili glavni razlogi za poglabljanje znanja Tae Bo® Fitness vadbe. Leta 2015 se je certificirala pri Tae Bo® Fitness Elite Inštruktorici Špeli Lukač, danes pa želi širiti Tae Bo pozitivo tudi med druge!

 

SandraG   Sandra&Billy   Sandra

SandraTeam         Sandra3

Leave a reply

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>